free website traffic free url shortener

NEDERLAND NIEUWS

Laatste nieuws Nederland

Algemeen


Posted on Wednesday December 31, 1969


Posted on Wednesday December 31, 1969


Posted on Wednesday December 31, 1969


Posted on Wednesday December 31, 1969


Posted on Wednesday December 31, 1969


Posted on Wednesday December 31, 1969


Posted on Wednesday December 31, 1969


Posted on Wednesday December 31, 1969


Posted on Wednesday December 31, 1969


Posted on Wednesday December 31, 1969

Rss24

Hoe gaat Amsterdam de werknemers van EMA helpen?
Posted on Wednesday November 22, 2017

De verhuizing van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) naar Amsterdam brengt heel wat met zich mee. Dat geldt voor Amsterdam, maar ook voor de EMA-werknemers in Londen. "We zijn blij dat er eindelijk een beslissing is," zei Guido Rasi, de Italiaanse directeur van het EMA, dinsdag tijdens een persconferentie in de Engelse hoofdstad. Het instituut heeft sinds het brexitreferendum van juni 2016 in

Nog eens 150 banen weg bij TMG, nu als gevolg van overname door Vlaams Mediahuis
Posted on Wednesday November 22, 2017

Werknemers van de Telegraaf Media Groep (TMG) in Amsterdam moeten voorlopig voor hun baan blijven vrezen. De uitgever van onder andere De Telegraaf, Metro en Geenstijl maakte vanmorgen bekend 150 banen te gaan schrappen. Het is de eerste reorganisatie onder de nieuwe eigenaar, het Vlaamse Mediahuis. TMG zet ook de vorig jaar aangekondigde reorganisatie bij regionale krantentitels als het Noordholl

Toro Rosso, Renault en Haas kijken uit naar strijd om 10 miljoen in slotrace
Posted on Wednesday November 22, 2017

Voor Toro Rosso, Renault en Haas staat er tijdens de laatste Grand Prix van het seizoen veel geld op het spel. De drie teams strijden in Abu Dhabi om de zesde plek in de ranglijst voor constructeurs.

'Online oplichtcampagne stal tonnen per dag van adverteerders'
Posted on Wednesday November 22, 2017

Een oplichtcampagne genaamd Hyphbot hield adverteerders voor de gek, om dagelijks honderdduizenden dollars van reclamebedrijven te stelen.

Zakenbankiers ING moeten ook 'agile' gaan werken
Posted on Tuesday November 21, 2017

ING Wholesale gaat vanaf volgend jaar ook over op nieuwe manier van werken die is afgekeken van de Amerikaanse technologiesector

Dictator Mugabe na 37 jaar afgetreden als staatshoofd Zimbabwe
Posted on Tuesday November 21, 2017

Dictator Robert Mugabe treedt na 37 jaar af als staatshoofd van Zimbabwe. Dat heeft de Mugabe in een ontslagbrief aan het Zimbabwaanse parlement laten weten.

Of nekklem direct of indirect leidde tot dood Henriquez is irrelevant - antwoord op schuldvraag blijft hetzelfde
Posted on Tuesday November 21, 2017

De ingezonden lezersbrieven van woensdag 22 november 2017. Met zijn betoog in de zaak Mitch Henriquez legt het OM de conclusie van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) naast zich neer. Het NFI trekt die conclusie na sectie op het lichaam te hebben verricht. Het OM zegt niet hard te kunnen maken dat een nekklem de doodsoorzaak was. Een curieus standpunt. Curieus omdat we er wel over eens kunne

Tumult in zorgcentrum De Drie Hoven: 'Ik wil hier mijn ogen sluiten'
Posted on Tuesday November 21, 2017

Tumult in woonzorgcentrum De Drie Hoven. Amstelring dreigt het te sluiten, bewoners willen niet weg. 'Ik wil hier mijn ogen definitief sluiten.' Normaal zijn het de bewoners of hun kinderen die alarm slaan over de penibele situatie in een verzorgings- danwel verpleeghuis, maar nu is het Amstelring zelf die ineens een schokkend beeld schetst. De locatie: woonzorgcentrum De Drie Hoven aan de Louis B

DNB: 'bubbel' geen gevaar voor Nederlandse banken
Posted on Tuesday November 21, 2017

Dat zegt toezichthouder Jan Sijbrand bij de presentatie van de plannen van De Nederlandsche Bank (DNB) voor de komende jaren.

Belgische kasteelheer misbruikte jongens in Nederland
Posted on Tuesday November 21, 2017

De rechtbank in Brussel heeft 84-jarige Belgische kasteelheer Marc d. V. G. veroordeeld voor seksueel misbruik van minderjarige jongens. Het misbruik vond plaats tussen 1996 en 2013, onder meer in zijn boot in de Waddenzee.

Blik op nieuws - Al het nieuws uit Nederland en zijn 12 provincies

Automobilisten weten weinig over slimme en 'veilige' snufjes in nieuwe auto's
Posted on Wednesday November 01, 2017

Technologische ontwikkelingen in auto’s spelen een belangrijke rol bij het terugdringen van het aantal slachtoffers in het verkeer en het verbeteren van de doorstroming op de weg. Sinds 2012 zijn steeds meer nieuwe auto’s uitgerust met slimme rijtaakondersteunende systemen.

Volvo onthult de Volvo V90 Cross Country Volvo Ocean Race
Posted on Monday October 30, 2017

Volvo onthult de Volvo V90 Cross Country Volvo Ocean Race. Deze uiterst exclusieve en extra avontuurlijke uitvoering van de Volvo V90 met standaard All-Wheel Drive en Hill Descent Control is een eerbetoon aan de Volvo Ocean Race 2017/2018 die 22 oktober van start ging.

'Franse auto’s hebben het meeste pech'
Posted on Monday October 23, 2017

Consumenten met Aziatische auto’s staan het minst met pech langs de weg. Dat blijkt uit een enquête van de Consumentenbond onder 10.000 autobezitters. Consumenten met Aziatische auto’s staan het minst met pech langs de weg.

Nieuwe Porsche 911 Carrera T is lichtgewicht
Posted on Monday October 23, 2017

Met de nieuwe 911 Carrera T laat Porsche het puristische concept van de 911 T uit 1968 herleven. Dat betekent: minder gewicht, kortere overbrengingen van de handgeschakelde transmissie en achterwielaandrijving met een mechanisch sperdifferentieel voor optimale prestaties en ongefilterd rijplezier.

Eerste lichting Volkswagens Kever rijden nog steeds rond
Posted on Monday October 16, 2017

Vandaag precies zeventig jaar geleden haalde Pon’s Automobielhandel de eerste lichting van zes Volkswagens naar Nederland. Het eerste exemplaar van die lichting Kevers bestaat nog steeds en is symbool voor een Nederlands succesverhaal met inmiddels meer dan 3,3 miljoen verkochte nieuwe Volkswagens.

We reden nog nooit zoveel autokilometers als in 2016
Posted on Friday October 13, 2017

Nederlandse personenauto’s reden 118,5 miljard kilometer in 2016. Dat is 2,2 procent meer dan in 2015. Het is de grootste groei in deze eeuw. Vooral auto’s van bedrijven legden meer kilometers af, maar ook particulieren reden meer dan een jaar eerder. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over de verkeersprestaties.

Range Rover Sport Plug-in Hybride vanaf € 93.975,-
Posted on Wednesday October 04, 2017

De nieuwe Range Rover Sport is er nu ook als Plug-in Hybride, die een ongekende combinatie biedt van efficiency en prestaties. Deze onthulling volgt op het nieuws dat Jaguar en Land Rover vanaf 2020 elk nieuw model ook in een variant met elektrische aandrijving zal aanbieden.

Volkswagen Group scherpt milieudoelen aanzienlijk aan
Posted on Thursday September 28, 2017

De Volkswagen Group wil een leidende rol spelen op het gebied van duurzaamheid in de auto-industrie. “Volkswagen was lange tijd in de top van prestigieuze duurzaamheidsranglijsten te vinden en ons doel is nu om die positie terug te winnen”, zei Matthias Müller, algemeen directeur van de Volkswagen Group, tijdens de start van de tweedaagse Group Environmental Conference (GEC) in Wolfsburg. “Wij gaan een belangrijke bijdrage leveren aan het tegengaan van klimaatverandering en het verbeteren van de luchtkwaliteit in steden.”

Bovag-garantie op de schop
Posted on Wednesday September 27, 2017

De bekende Bovag-garantie op tweedehands auto's gaat op de schop. De Nederlandsche Bank (DNB) blijkt de garantie als verzekering te zien en voor aanbieders daarvan gelden strenge regels, zo meldt het FD.

Ford onthult nieuwe Ford Mustang
Posted on Thursday September 14, 2017

Ford heeft de nieuwe Ford Mustang voor Europa onthuld. De iconische sportauto heeft een nieuwe gestroomlijnde styling en bevat een geavanceerde motor en wielophanging. Daarnaast beschikt de nieuwe Mustang over geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie en heeft hij meer mogelijkheden voor persoonlijke instellingen en meer aanpassingsopties.

Our Service

World breaking news, latest Usa state news and country news quickly and easily!.

Channels

Many Different News Channels

24/7 Update

Breaking News Around The World

Working All Time

We Never Stop Talking About News

Site Update

We Are An Innovative News Portal

Mobile Phone

This Site Is Mobile Phone Friendly

Safe Browsing

We Have Safe Browsing Site Status

Most Viewed News

Most Popular News Stories, Photos and Videos on NewsWBC.com

Politics

85%

Business

90%

World

89%

Sports

72%

Why People like us?

User from Washington

I use the pages on a daily basis, easy to use and works well.

Own language country news.
Very simple to find my local state news.
I travel a whole lot and it is a great thing all will be found in one place.

Our Partners

We have a number of partner organisations with whom we work very closely to improve and expand on the services we offer.

Have a question or need a custom quote?

Telephone: +35(840)3612410    Email:news@newswbc.com

Stay Connected

Information